yorgunlukta hatırlanan sıcak bir şey

Dün HyperChem’in iki karbon atomunun aralarındaki bağdan kaynaklanan enerjisini nasıl hesapladığını bulmaya çalışıyordum ve sonra ortaya çıktı ki -reverse engineering-, aslında söyledikleri gibi hesaplamıyormuş program. Bugün de sabahtan akşama bir üç komşusu olan karbon atomuyla, iki komşulu bir karbon atomunun bağ etkileşim enerjisinin formülünü bulmaya çalıştım, durum bir ara bayağı ümitsizleştiyse de, mutlu sona ulaştım (ve yine yaptıklarını söyledikleri şekilde değildi aslında yaptıkları). Neyse, asıl demek istediğim, yorgunluktan kapaklanmak üzere olduğum şu saniyelerde, aklıma Catalina’nın Earl için dans etmesi geldi. Catalina kim, Earl neci, bilmiyorsanız da boşverin, bilenler bilir.. 8)

“yorgunlukta hatırlanan sıcak bir şey” için 4 yorum

  1. hmm… — Dost acı söyler diye mi başlasam bilemiyorum ama, bugünlerdeki gidişatınız genel olarak çevrenizi etkilemekte. Hani sırf ben mi diye düşünüyordum ama, bugün Özge de “Emre’ye n’oolmuş öyle, çok konuşup adamın kafasını mı ütüledin?” gibisinden bir soru cümlesi kurdu, tamam dedim. Yeterlilikte bile bu kadar sıkkın görmemiştim sizi ona göre.

    Gerçi sanıyorum birkaç ay sonra ben daha bile kötüsünü olacağım herhalde, olayları ele açış biçimim göz önüne alınırsa. Tabi siz burada olmayacaksınız, kurtuldunuz.

    Şimdi Turan’ı okudum, demek bir takmayan ben varım şimdilik. Yazık bana.

    Kafamda hala İtalyanca tümceler dönüyor şu anda, daha fazla saçmalamadan bitireyim.

  2. my name is.. WHAT? my name is.. WHAT? — Earl ya, hakikaten aile neşemiz, insanlığın son kalesi bla bla.. Clerks II’de Jason Lee ters giydiriyor ama Earl’e alışmış uyutkan ve unutkan bünyelerimizi 8)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir