Mezat..

Not: Bu girişe sonradan birkaç yorum geldi, o yüzden özellikle belirtmek gereğini duydum : Bu sayfadaki satış çabaları artık geçerli değildir, saygılarımla bilgilerinize arz ederim..


Puflar - İkisi 150 YTL

Puflar (ikisi: 150 YTL) — H&L B gule gule otursunlar efendim.. 8)

Kitaplıklar

Kitaplıklar (ikisi: 100 YTL) (Kitaplar hariç! 8) Fiyatı düzelttim, bir tanesi SD’a gitti, digeri hala kendisine bir yuva ariyor. Kitaplığı kurtarıcılarımız N&C T aldılar

Koltuk Takımı

Koltuk Takımı (1×3’lü, 1×2’li, 2×1’li) 700YTL

Çamaşır Makinesi

Arçelik Çamaşır Makinesi (300 YTL)

Buzdolabı

Arçelik Buzdolabı (250 YTL) 16/08 itibarı ile ek: Bu buzdolabı elden çıkarsa çok sevineceğiz. Son derece güzel çalışmaktadır, ucuz olmasının sebebi taa İstanbul’dan getirmiş olduğumdan (=7+ sene), yaşlı bir kızcağız durumunda bulunmasıdır.

Radyo, Bilgisayar Masası

Philips Radyo – Teyp (50 YTL) (Teybin CD’si çalışmıyor, ama ben hep amfi olarak kullanıyordum, iyi hoparlörleri var..) N&C T sağolsunlar, VF’tan özürlerimizle…
Bilgisayar Masası (40 YTL)(40 YTL yazdıktan sonraki notum: Bedavaya da verilir) — bunu elden çıkardık (ya SD, ya DF)

Bilgisayar Koltuğu

Bilgisayar Koltuğu (20 YTL) — bu da gitti (ZE)

Sehpa

Sehpa (2 Küçük 1 Büyük) (45 YTL) (Sehpaların kaplamaları zamanla oradan buradan yol verdi. Büyük olan üzerinde puzzle yapmak için ideal.) 16/08 itibarı ile ek: Arkadaşlar, gelin alın bunları bedavaya, normal evde normal bir salon için tamam, biraz yıpranmış ama öğrenci evi için ya da normal bir evde “öğrenci odası” için çok uygun..

Konsol

Konsol (200 YTL)

Neredeyse unutuyordum: Bir de biri bazalı, biri bazasız iki yatağımız var, isteyen olursa ücretsiz olarak gelip alabilirler.. bunların biri gitti (ŞH), diğeri de gitti (SD)

Dect Telefon

Siemens Dect Telefon 30 YTL – SM güle güle konuşsun! 8)

Arçelik El Süpürgesi

Arçelik El Süpürgesi 35 YTL AÖ sağolsun

İskemle

Mutfak İskemlesi 2 adet, ikisi toplam: 30 YTL (Bengü sonradan belirtmemi istedi: bunların güzel yanı yüksek olmaları imiş, bu sayede oturarak rahatlıkla tezgahta iş yapılabiliniyormuş)

Konsol ve Zigon

Konsol 100 YTL, Zigon sehpalar bir şey alana yanında hediye verilir, tutkalları çıkıp duruyor yalnız, çocuk satılık değil (sabahın 3’ünde ağlarken ararsanız fikrim değişebilir..) Bu konsolla yukarıdaki 200 YTL’lik büyük konsol ikisi bir arada 250 YTL efendim. Zigonlar: N&C T, yanında ahşap tutkalı hediye vermek gerekiyordu aslında…

Meyve Sıkacağı

Meyve Sıkacağı 40 YTL AÖ sağolsun 2

Portakal Sıkacağı

Portakal Sıkacağı – Bunu 5 sene evvel, Paşabahçe’den o zamanın parasıyla 70 Milyona almıştık, yazmadan edemeyeceğim… 8) 30 YTL N&C T

Mikrodalga Fırın

BEKO Mikrodalga Fırın 100 YTL – Kuzu pişirmek için ideal (Canım kızım benim, nasıl tatlı çıkmış! 8) N&C T sagolsunlar, gule gule kullansinlar.

Mutfak Masası

Mutfak Masası 30 YTL AÖ sağolsun III! 8)

Elektrik Sobası

Elektrik Sobası 40 YTL 16/08 itibarı ile ek: kendine kismet olarak ODTU’lu bir asistan aramaktadir… Şimdi yaz diye burun kıvıran “ağustos böcekleri”, elbet kışın kapımızı çalacaklardır ama biz o kapının arkasında olmayacağız o zaman! 8)

Tost Makinesi

Tost Makinesi 40 YTL 16/08 itibarı ile ek: yok mu bekarlar?

Yastık Tepsi

Yastıklı Tepsi – İki adet, ikisi 25 YTL, tek tek de satılır. H&L B rahatlarına düşkünler, o ispatlandı. 8)

Yemek Takımı
Yemek Takımı

Yemek Takımı (Masa + İskemleler) 500 YTL

Ayna

50 x 120 Çerçeveli Boy Aynası 35 YTL N&C T baktıkça bizi hatırlasınlar diyeceğim, ne kadar usta bir wordslinger olduğum ortaya çıkacak breh breh!

Bulaşık Makinesi

Bosch Bulaşık Makinesi 500 YTL – Çok sessiz çalışıyor, gece çalıştırmak için ideal, bir de çok az elektrik ve su harcıyor. Beyaz eşyalar arasında Bengü’nün gözbebeği.. 8)

elektrik süpürgesi

Arçelik Elektrikli Süpürge, emiş gücü çok yüksek, alalı 2 yıl oldu — 60 YTL

elektrik süpürgesi 2

Diğer -eski- elektrik süpürgemiz, bu da Arçelik, biraz hantal olduğu için üsttekini almıştık. 35 YTL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir