stage cleared. loading the next level….

Az evvel döndüm Amsterdam’daki İspanyol Konsolosluğu’ndan. Vizeyi aldım pasaportun üzerinde! Vallahi de verdiler, billahi de verdiler (ahanda ben şimdi bunları yazarken güneş de açtı! 8)

(Hem benim için, hem sizin için) daha bir sürü kaygı, dert, tasa (burkina) faso fiso olabilir ama bugün, benim hatrıma, bir izin alın karamsarlıktan, günün tadını çıkarın (telefonları da açmayın 8).

Sevgilerler,
Emrelerler.

“stage cleared. loading the next level….” için 6 yorum

  1. Başlıksız — YYUUUPPPİİİİİİİİİ

    ÇOK İYİ HABER. NASIL SEVİNDİK ANLATAMAM.

    İKİ GÜNDE İKİ GÜZEL HABER … 😉

  2. Mutluluk — Hayırlı olsun efendim. Sizin adınıza çok sevindim. Başvuru için gittiğiniz ilk gün, “Buyurun Emre Bey vizeniz hazır. Keyfini çıkarın. Hayırlı olsun”, deselerdi pek önemli bir şey olmayacaktı. Çekilen onca yol, dert, tasa, düşünce (olasılıklar), bekleyiş ve zorluktan sonra istenen şey gerçekleştiğinde bir an bile olsa yaşadıklarını unutuveriyor insan. Sanırım bunun da ayrı bir güzelliği var.

  3. Bonus level unlocked! — Bir saat kadar once, biletimi -daha once 20 kere sorunsuzca bilet aldigim siteden- alirken, problem cikti, bilet parasi hesabimdan cekildi, ama onlarin sistemde gorunmedi, hata verdi. Teknik destekle konustuk, “siz bileti bir daha alin, cift odeme gordugumuzde iade ederiz” dediler. Basta “oldu canim” dediysem de, yapacagim herhalde. Bir daha bakmalarini bekliyorum, mail attim, yarin bir daha. Bitmiyor, bitemiyor.

    Kaldi ki, su cekilen sikinti bir seyin degerini belirler olayi ne yazik ki dogru. Ya ben pozisyona kabul edildim, zor bir is basardim diye bu kadar sevinmedim, vizeyi pasaportta gorunce sevindigim kadar. Insanin mukafat/ceza kosullandirmasinda teknik bir ariza var sanirim.

    Neyse, en kotu ihtimalle maddi bir sikinti bu. Yarina kadar olmazsa, “bulunca parayi geri gonderin kardesim, vazgectim sizin servisinizden” derim, gider baska bir yerden, sanal olmayan bir acentadan alirim. Zor olan kisim geride kaldi, evet evet, oyle.

  4. Emre <3 Kansu — Az evvel -bu sefer basariyla- aldik bakalim (ikinci) bileti, hayirli olsun.. Seviyorum seni bir de cok Kansucugum, ozledim ama tabii bas basa bulussak ne konusacagiz, soyle kalabalik bir Haytnet zirvesi lazim, egitim sart!

  5. goz ve bayram — Gozunuz aydin efem, daha nice level’lara kolayca hoplarsiniz insallah. Ve de iyi bayramlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir