ph.d. comics, revisited…

 Efendim, rivayet odur ki, yours truly’nin doktora tezi şu ithafla başlar:

rivayet değildir, doğrudur. Ece tamam da, Mike Slackenerny kim diyecek olursanız, o da benim gibi feleğin çemberinden geçmiş/geçmekte olan bir Ph.D. Comics karakteridir. Kendisinden ilk defa olarak 26 Şubat 2007 itibarı ile bahsetmişiz, sonrasında 17 Mayıs 2007’deki girişte TUDelft mülakatım vesilesiyle tekrar anmışız. Uzun zamandır ortalıkta görünmüyordu ki geçen gün Ande bahsetti, buyrunuz, halet-i ruhiyemdir:

Kaynak: http://www.phdcomics.com/comics.php?f=1500

Ooooffff, off!

“ph.d. comics, revisited…” için 4 yorum

  1. var ya… — Seyfettin, çok güldük, çok yaşa sen, e mi! Sen bu işi çözmüşsün! 8)

  2. Başlıksız — Emre, şu anda diyecek şey bulamıyorum senin için. Kahramanımsın, doktora tezini yolladın mı jorge’ye. Yuh ya, hakikaten harikaymış.

    Bir de “ÖZ” nedir? Odtü’de abstract’ın Türkçesi “ÖZET” değil mi?

  3. piled higher and deeper… — Sevgili Emmacigim,

    Evek, vaktiyle yollamis idim ama kendisinin daha ilginc/radikal buluntulari (mesela bolum kadrosuna adsiz elemanin resmini koymuslardi bir universitede falan filan — aradim bu tur seylerin sergilenmekte oldugu ilgili sayfayi mamafih bulamadim) oldugundan, pek ilgilenmemisti sanirsam..

    Filmini mesela, hala seyretmedim, yillar gectikce ben de (mike gibi diyelim niyeyse), phdcomics insanindan cok xkcd insancigi oldum (bir de yakin zamanda kesfedip tukettigim Daisy Owl var).

    OZ, OZET, bilmem, bilemem sevdicegim, a rose is a rose by any other name, sevdim seni bir kere, baskasini sevemem… tirim tirim tirim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir