Seksen Günde Devri Alem

Ana Sayfa || giriÅŸ

Ankara Ziyareti
12 Mart 2006 Pazar, 22:32

Ankara ziyaretimden notlar: 1) Yolluk olarak yiyecek yerine bilimkurgu hikayeleri de iyi gidiyor. 2) Büklüm Sokak hala çok yokuş. 3) Fulbright'ın park sorunu devam ediyor. 4) Bahçeli'nin park sorunu katlanarak artıyor; ileride kesinlikle park yeri olan bir evde oturacağım. 5) 25 kiloluk çimento çuvallarını taşımanın en kolay yolu sırta vurmak; kucakta zor oluyor. 6) Eğer anne karnındaki çocuklar dışarıda çalan/söylenilen şarkıları (Mesela 'Manda yuva yapmış söğüt dalına'yı) duyuyorsa ve bunlardan etkileniyorsa Ece'den şimdiden özür dilememiz lazım. 7) Eğer ilerde akademik kariyer düşünüyorsanız şebeklik yaptığınız gençlik fotoğraflarınıza sahip olan kim varsa kiralık katil tutup öldürtmeniz gerekecek; şimdiden para biriktirmeye başlayın. Hatta en sağlamı hiç arkadaşınız olmasın; hiç kanıt kalmasın. 8) Bazılarına ne kadar para verirseniz verin harcarlar ve bir de üzerine fakirlik edebiyatı yaparlar. (Bu bazıları beni döver mi acaba?) 9) Yakın zamanda erkek arkadaşından ayrılmış bir bayan arkadaşınızla buluşacaksanız yanınızda mutlaka birkaç paket selpak bulundurun. (Kağıt havlu rulosu daha sağlam olur aslında.) 10) Vosvos'lar beklemeyeceğiniz kadar çok inşaat malzemesi taşıyabiliyorlar.

Not 1: Yarına EMT ödevim var ve ben gezdiğim için daha hiç bakmadım; üniversite hayatımda ilk defa oluyor sanırım benzer bir şey. (Artık o eski inek değil miyim yoksa?..)
Not 2: Bu yazının altına bir de geleneksel toplantımızın resmini koymak isterdim ama fotoğraflar daha elime ulaşmadı. Ayrı bir başlık altında eklerim onları da.
Not 3: Yukarıdaki 10 maddeyi alaka sırasına koysam daha mı anlaşılır olurdu acaba?

[Hayat/Sürünme Tecrübeleri] | Gönderen: tassadar |  Yorumlar (1)

EMT Ödevi
13 Mart 2006 Pazartesi, 09:30

Hala ödeve başlamadım. Değişiyorum sanırım...

[Hayat/Sürünme Tecrübeleri] | Gönderen: tassadar |  Yorumlar (0)

FotoÄŸraf
13 Mart 2006 Pazartesi, 21:26

İki mesaj önce bahsi geçen toplantının fotoğrafı:


Tam kadro biz
Bu fotoğrafı çekmek için saldalyenin üzerine sehpa, onun da üzerine bir deste DVD koyarak fotoğraf makinesini uygun yüksekliğe çıkarabilen ev sahibimizin statik bilgisini takdir ediyoruz... (Eeee; fizikçi ile fizik mühendisi arasındaki fark da bu değil mi zaten?)
Cesim'in kafasının yarısı çıkmamış, kusura bakmasın.



YolluÄŸum
Bu da üzerinde iki cihanda aziz olası site sahibimizin yazdığı not ile birlikte yolluğum... Gerçi yolda bunları okumaktansa ders çalışmam gerekti ama olsun...

[Hayat/Sürünme Tecrübeleri] | Gönderen: tassadar |  Yorumlar (0)

Gitmek ya da gitmemek...
15 Mart 2006 Çarşamba, 16:18

ABD'den kabulleri ikiledim ama bir yere gittiğim falan yok. On dakika kadar önce tez hocası ayarladım kendime; bir süre daha buralardayım... Tamamen akademik sebeplerle verdim diyorum kararımı ama yine de sormuyor değilim kendime; 24 saatlik uçak yolculuğu mesafesinde bir yerlerde uzun süre yaşamaktan mı çekiniyorum acaba?

Not: Sazan okuyucunun aklına gelen ilk soruyu hemen cevaplandırayım: Hayır, aşık falan değilim ve burada kalmamın bir kızla ilgisi yok.

[Hayat/Sürünme Tecrübeleri] | Gönderen: tassadar |  Yorumlar (1)

Ä°lhan Ä°rem
25 Mart 2006 Cumartesi, 11:34



Ä°lhan Ä°rem
Ne beklerim hayattan; hayat benden ne bekler?..

[Genel/Geyik] | Gönderen: tassadar |  Yorumlar (0)

Takvim

Åžub

Mart2006

Nis

P

S

Ç

P

C

C

P

27

28

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1

2

Bağlantılar

Epigraf
Karalamalar
Çiçek Güncesi
Sakız Kağıdı
Godot'yu Bekledim

Resim Galerisi

Arama

ArÅŸiv


powered by / kullanılan ana yazılım
GUBEN blogger by emre sururi

hosted by / barındırma
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
RSS Beslemesi
Yorumlar - RSS

Tüm Kategoriler
Genel/Geyik
Felsefe/Dünyayı Kurtarma Stratejileri
Ansiklopedik/Ä°ÅŸe Yaramaz Bilgi
Hayat/Sürünme Tecrübeleri
Sanat/Manat/Edebiyat

Sonraki->