DAG

Ana Sayfa || giriÅŸ

Bayan S. ve kızı C.
31 Temmuz 2014 PerÅŸembe, 23:11

 Annesinin boÅŸandığını C.'den duydum. Lise 2 deydim galiba. Bayan S.'yi de, (eski) eÅŸi B.'yi de tanırım. Öyle çok yakın deÄŸiliz, ama tanırım iÅŸte. C. çok güzel kızdır. Benim dahil olduÄŸum kategorinin çok üstünde, aramızda "tanıdığın tanıdığı"   ÅŸeklinde plastik bir iliÅŸki var. 

Aradan yıllar geçti, hala Bayan S.'den daha çekici bir insanla tanışmadım .  40'a yakın yaşı her nasılsa kendisini daha da çekici yapmış. 

Bay B. ise bildiÄŸiniz sıradan birisi. Åžimdi suratını gözümün önüne getirmekte zorlanıyorum. Ä°yi bir iÅŸi var. Epey de para kazanıyor. Nazik, sessiz. Kızını çok sever ve şımartır. BildiÄŸim kadarıyla karısına da sırılsıklam aşık. Ne yazık ki Bay B. görünüÅŸünden kiÅŸiliÄŸine iliklerine kadar sıkıcılık illetinden müzdarip. 

Bay B. Bayan S.'yi baÅŸka birisiyle yakalamış. Sanıyorum flört ederken, pek emin deÄŸilim.  

Çılgına dönmüÅŸ. Evi terketmiÅŸ. Haftalar sonra ortak bir arkadaÅŸlarının baskısıyla buluÅŸmuÅŸlar. 

Bay B. BoÅŸanmak istiyorum demiÅŸ. Bayan S. Emin misin? Çok üzülürsün diye cevap vermiÅŸ. Bay B. Eminim demiÅŸ. BoÅŸanmışlar. 

Bayan S. doktordur, ama çok çalışmaz. ÖÄŸleden sonralarını sosyal aktivitelerine ayırır. Hilton'un klubünde sıkı bir çevresi vardır. Hilton o zamanlar Ankara, ve hatta Ä°stanbul'dan Ankara'ya iÅŸ halletmek için gelen zenginlerin yegane toplanma mekanı.

BoÅŸanma iÅŸlemleri tamamlanır tamamlanmaz Bayan S. Hilton'a gitmiÅŸ. Kendisiyle ilgilendiÄŸini bildiÄŸi (ve zengin) birkaç arkadaşını bir masaya toplamış. "Ben boÅŸandım, tekrar evlenmek istiyorum, benimle evlenmek isteyen var mı?" diye sormuÅŸ. 

Masadan dört taliple ayrılmış. 

AkÅŸam C.'nin önüne taliplerin fotoÄŸraflarını koymuÅŸ. Bunlardan birisi ile evleneceÄŸim demiÅŸ. OturmuÅŸ beraber birini seçmiÅŸler: Bay K. 

Bay K. "Sana yıllardır aşığım, ama olanları biliyorum, böyle birÅŸeyi bana yapmayacağına söz verir misin?" diye sormuÅŸ. Bayan S. "Benim doÄŸam bu, hiç bir ÅŸeye söz veremem" diye cevap vermiÅŸ. Bay K. yine de evlenme teklifini kabul etmiÅŸ. 

En son C. ile 7 yıl önce karşılaÅŸtım. Bayan S. yi sordum. Ä°yi dedi. Åžu anda gemiyle Fransız rivierasını geziyor. EÅŸi kendisine evlilik yıldönümünde bir gemi hediye etmiÅŸ.  Ortalama üç günde bir ve haber vermeden Bay K. Ä°stanbul'daki iÅŸi bırakıp kendisine katılıyormuÅŸ. Geminin özenle seçilmiÅŸ bir personeli varmış. Galiba birilerine de takip ettiriyormuÅŸ. 

Bayan S. Bu kadar takipten sıkılmıyor mu diye sordum, yo, aksine çok mutlu dedi. 

Bay B. ise boÅŸandıktan birkaç yıl sonra iÅŸini batırmış. Åžimdi birisinin yanında çalışıyormuÅŸ. Tekrar evlenmemiÅŸ. ÇeÅŸitli hastalıklarıyla boÄŸuÅŸuyor dedi. Annesinin resmini hala baÅŸucunda tutuyormuÅŸ. 

 

  

[Tamamen gerçek insanlarla alakasız hikayeler. ] | Gönderen: obm |  Yorumlar (0)

Takvim

Haz

Temmuz2014

AÄŸu

P

S

Ç

P

C

C

P

30

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1

2

3

Bağlantılar

Hack-a-day
BBC Türkçe
Cosmic Varience
Cognitive Daily
Make Blog
AniDB
Powell's Books
Sağdan Soldan topladığım vecizeler
Kütüphane kazısı
Dizi kurbaÄŸa arama
Genel kurbaÄŸa arama
The Burgomeister's Books
Gutenberg Project
Film listesi
Yemek Åžarap vb.
Kitap Listesi

Resim Galerisi

Arama

ArÅŸiv


powered by / kullanılan ana yazılım
GUBEN blogger by emre sururi

hosted by / barındırma
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
RSS Beslemesi
Yorumlar - RSS

Tüm Kategoriler
çizgi
Fizik
Åžundan Bundan
FotoÄŸraf, ÅŸu, bu...
Düşünce/Yorum
gezi
komik
AÅŸk meÅŸeleleri
Edebiyat
Müzik
Tamamen gerçek insanlarla alakasız hikayeler.
Film
sadece Almanya'da