Seksen Günde Devri Alem

Ana Sayfa || giriÅŸ

Time, what is time?
10 Kasım 2006 Cuma, 11:15

Arkadaş sayımı gereğinden fazla gördüğüm anlar olmuyor değil ama gene de ortalama insanın üzerinde değilim bu sayıda ve daha da önemlisi iş öyle dışarı çıkmaya, içmeye & dağıtmaya gelince ben pek yokum bu işlerde. Bilgisayar oyunlarıyla aram iyi sayılır ama ömrünü bu oyunlara veren oyunkoliklerden değilim; öyle olduğum bir dönemim olduysa da çoktaaan bitti. "Ben hiç aşık olmadım!" diyen insan pek yoktur heralde yeryüzünde, varsa da bence insan mıdır tartışılabilir o kişi. Ama ben vaktimin önemli bir bölümünü kız peşinde koşarak ya da gözyaşı dökerek harcamıyorum şahsen. Geceleri 8-9 saat uyuyorum; ama daha fazla değil. Yani uyku günümü yemiyor. İneklikse ineğim; lafım yok; ama günde 12 saat çalışacak kadar da abartmıyorum bu işi. Kaldı ki gerizekalı olmadığımı farzedersek diyebiliriz ki hakkaten çok çalışıyor olsam şu anda bir tanecik olsun makalenin giriş cümlelerini yazıyor olurdum.

Peki, ne oluyor da geçiyor bu zaman? Madem hiçbir şey yapmıyorum ben; nasıl tükeniyor bütün günlerim de ben yine zaman sıkıntısı çekiyorum?

[Genel/Geyik] [Hayat/Sürünme Tecrübeleri] | Gönderen: tassadar |  Yorumlar (1)

Yorumlar

Zaman ve Turan   [Kutay, 17 Kasım 2006 Cuma, 22:03]

Siz fizikçiler çok daha iyi bilirsiniz yine de, bir yerlerde okumuştum zaman artık çok daha hızlı geçiyor diye. Sizin bunu açıklayacak birsürü kuramınız kurabiyeniz wardır ama bir düşünürsek hakkaten mantıklı. Okuduğum yazıda zamanın geçtiğini anladığımız hissin de değiştiği, yani "aa zaman hızlı geçiyor" dediğimizde hakkaten de hızlı geçtiği manasına gelen birşeyler yazıyordu. Buna sebep olarak da sizin big bang dediğiniz evrenin başlangıcının ve genişlemesinin bu işle bir alakası olduğu yazıyodu yanlış hatırlamıyorsam. Sarışınlığımın kusuruna bakmayın tam beceremedim anlatmayı ama aşağı yukarı bi ana fikir olarak aktarmayı becerebildim sanırsam ; )) Tabi Turan'ın durumunda 5 sene öncesine göre aynı zamanı fakat yapacak çok daha fazla işi olduğunu düşünürsek ikinci bi teoriyle açıklayabiliriz sanırım ; ))

Yorum Ekleme

Adınız :
Web Sitenizin Adresi : http://
Başlık :
e-posta Adresiniz :
(e-posta adresiniz gizli tutulacaktır)
Yorumunuz
<Bot Koruması> Lütfen yandaki sayıyının bir fazlasını giriniz
Yorumunuzun görünmesi için blog sitesinin sahibi tarafından onaylanması gerekmektedir.

Eğer bu sunucu üzerinde herhangi bir hesabınız varsa, yorumunuzu girmeden önce giriş yapın; böylelikle hem yorumunuzun görülebilir olması için onaylanmayı beklemezsiniz, hem de isminizi, e-posta adresinizi girmekten kurtulursunuz.. :)

CAPTCHA sistemi: Meezerk.com Copyright (C) 2004 Daniel Foster

Takvim

2006

Ara

P

S

Ç

P

C

C

P

31

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

1

2

3

4

Bağlantılar

Epigraf
Karalamalar
Çiçek Güncesi
Sakız Kağıdı
Godot'yu Bekledim

Resim Galerisi

Arama

ArÅŸiv


powered by / kullanılan ana yazılım
GUBEN blogger by emre sururi

hosted by / barındırma
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
RSS Beslemesi
Yorumlar - RSS

Tüm Kategoriler
Genel/Geyik
Felsefe/Dünyayı Kurtarma Stratejileri
Ansiklopedik/Ä°ÅŸe Yaramaz Bilgi
Hayat/Sürünme Tecrübeleri
Sanat/Manat/Edebiyat