Seksen Günde Devri Alem

Ana Sayfa || giriÅŸ

Guvenlik
17 Ocak 2010 Pazar, 22:15

   Bir suredir sagda solda insanlardan duyuyordum: X isinli muhtelif yontemler yetmediginden olsa gerek insanlarin uzerlerinde/cantalarinda patlayici kalintisi ariyorlarmis. Asa gibi bir seyi cantaniza surup kutle spektrometresine sokuyorlar demislerdi. Son ucusumda guvenlikci adam uzerimi ararken hatunun biri de gelip uzerime bir kagit parcasi srdu, sonra yan odaya kostu. "Aaa, o ne ki ne?" soruma cevap vermedi elbetteki guvenlikci amca (Alman oldugu icin olabilir mi? Irkciliga basladim gene.) ama eger cok ilginc bir eglence anlayislari yoksa benim de uzerimden ornek aldilar belli ki.

   Lisedeyken ne zaman ogretmen biraz nasik olmayan bir sekilde bir sey istedigi an icimde bir ses "Bana ne, bana ne, itiraz edicem ben!" diye bagirmaya baslardi. Artik buyudum de bastirabiliyorum zannediyordum bu sesi ama meger hala varmis, sadece biraz daha kuvvetli bir otoriteyi bekliyormus. Iste bu yukarida bahsi gecen andan beri kafamda "Ben bu adamlari nasil ugrastiririm?" sorusu donuyor. Bulabilsem uzerime patlayici surup oyle havaalanina gidecegim. Uzerimde iz bulsalar ama cantamdan bomba cikmasa beni hapse atabilirler mi? Kac saat sorgularlar, ucusu iptal ederler mi, omrum boyunca ekstra kontrolden mi gecirirler her ucaga binisimde? Ya da direkt burdan sinirdisi filan mi ederler acaba?

   Ve daha da onemlisi, ben bunlari buraya yazdim diye basim belaya girer mi?

   Bu arada, bu Turkce klavyesiz ilk girisim oldu. Icimdeki duzen meraklisi kil adamin acayip sinirleri bozuldu Turkce karakter kullanmadan yazmama ama ne yapayim, hic yazmamaktan iyidir heralde.

[Felsefe/Dünyayı Kurtarma Stratejileri] [Hayat/Sürünme Tecrübeleri] | Gönderen: tassadar |  Yorumlar (4)

Takvim

Ara

Ocak2010

Åžub

P

S

Ç

P

C

C

P

28

29

30

31

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Bağlantılar

Epigraf
Karalamalar
Çiçek Güncesi
Sakız Kağıdı
Godot'yu Bekledim

Resim Galerisi

Arama

ArÅŸiv


powered by / kullanılan ana yazılım
GUBEN blogger by emre sururi

hosted by / barındırma
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
RSS Beslemesi
Yorumlar - RSS

Tüm Kategoriler
Genel/Geyik
Felsefe/Dünyayı Kurtarma Stratejileri
Ansiklopedik/Ä°ÅŸe Yaramaz Bilgi
Hayat/Sürünme Tecrübeleri
Sanat/Manat/Edebiyat