Seksen Günde Devri Alem

Ana Sayfa || giriÅŸ

Tatilin sonu...
9 Ocak 2008 Çarşamba, 23:03

Tatil bitti. 36 saat içinde uçağa binmek için erken kalkmamla son bir aydır ilk defa keyfi olmayan bir şey yapmış olacağım; sembolik olarak tatilin sonu bu. Kısa bir özet geçelim şimdi:

* Daha önce de söylemiştim, burda hayat bensiz de devam ediyormuş. Herkes özlediği iddiasında olsa da yokluğuma alışıldığı kesin. Eh; ben bile herkesin yokluğuna birden alışmak üzereysem bu da normal tabii.

* Ayrı ayrı 2-3 kişi blogda zaman zaman acayip depresifleştiğimi söyledi...bu kadar kötü olduğunun farkında değildim. Her şeyden car car car şikayet ederken bazen abartıyorum sanırım. Yakından tanıyanların bu tip şikayetlerimi yoksaymaya alıştıklarını zannediyordum; o kadar da alışmamışlar demek ki.

* Tatil çoooooook hızlı geçti. Nerdeyse bir ay burda kaldım, gelirken aklımda yapacağım/edeceğim dediğim onlarca şey vardı ve belki de yarısını bile yapmadım. Görmediğim insanlar, verip tutmadığım sözler var...ama olsun; hakkaten plan yapmadan 30 gün geçirdim, oh be, dünya varmış. Son 2.5 yıldır yaptığım en uzun ve en hakiki tatil oldu kesinlikle. (Hoş mastırın kendisi kocaman bir tatildi ya neyse.)

* Lisanstaki ders danışmanım (tanıyanlar için soyadı tersten netkök olan hocamız) 40 küsür yaşlarında ve de öyle acayip enseye şaplak muhabbetimiz olmayan bir hanımdı. Kapısının önünden geçerken bir uğrayayım dedim. Nasıl oldu bilmiyorum ama muhabbetin sonunda bana kız arkadaş bulmamın gerektiğinden falan bahsetmeye başladı. Yok yok, ben getirmedim valla muhabbeti oraya. Ama artık o bile bu lafları etmeye başladıysa üzerinde düşünülmesi gereken bir durum var demek ki.

* Güya dönem arasında linux kuracaktım, o da yalan oldu. Neyse artık 'eve' dönünce orda kurarım. Dersler başlayana kadar birkaç günüm var.

* Dönünce bir ara şu yeterliliği de aradan çıkarmam lazım. Yeterlilik sınavı diğer bölüm ve okulların aksine bizim orda sözlü ve çoook çerez. Gene de stres yapıyor tabii... Feynman'ların son bölümlerini okuyorum bu aralar hazırlanmak için.

[Hayat/Sürünme Tecrübeleri] | Gönderen: tassadar |  Yorumlar (0)

 

Yorum Ekleme

Adınız :
Web Sitenizin Adresi : http://
Başlık :
e-posta Adresiniz :
(e-posta adresiniz gizli tutulacaktır)
Yorumunuz
<Bot Koruması> Lütfen yandaki sayıyının bir fazlasını giriniz
Yorumunuzun görünmesi için blog sitesinin sahibi tarafından onaylanması gerekmektedir.

Eğer bu sunucu üzerinde herhangi bir hesabınız varsa, yorumunuzu girmeden önce giriş yapın; böylelikle hem yorumunuzun görülebilir olması için onaylanmayı beklemezsiniz, hem de isminizi, e-posta adresinizi girmekten kurtulursunuz.. :)

CAPTCHA sistemi: Meezerk.com Copyright (C) 2004 Daniel Foster

Takvim

Aralık2008

Oca

P

S

Ç

P

C

C

P

26

27

28

29

30

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1

2

3

4

5

6

Bağlantılar

Epigraf
Karalamalar
Çiçek Güncesi
Sakız Kağıdı
Godot'yu Bekledim

Resim Galerisi

Arama

ArÅŸiv


powered by / kullanılan ana yazılım
GUBEN blogger by emre sururi

hosted by / barındırma
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
RSS Beslemesi
Yorumlar - RSS

Tüm Kategoriler
Genel/Geyik
Felsefe/Dünyayı Kurtarma Stratejileri
Ansiklopedik/Ä°ÅŸe Yaramaz Bilgi
Hayat/Sürünme Tecrübeleri
Sanat/Manat/Edebiyat