Çiçek Güncesi / Nergis

Ana Sayfa || giriş

İstanbul Hatırası
5 Eylül 2007 Çarşamba, 22:29

Bugün bize Hande geldi. Çalışmıyor şu anda, ben de gündüzleri müsaittir, buluşsak diye aklımdan geçirmiştim ama söyleyememiştim, ne de olsa iki çift laf etme garantisi veremiyorum, mütemadiyen kulak tırmalayan bir ciyaklama eşliğinde süresi belirsiz bir buluşmaya da nasıl çağıralım insanları. Üstelik, Ece yüzünden erken biten son buluşmamızdan önceki görüşmemizi tam bir kabus olarak hatırlıyor olabilir, haksız da sayılmaz… (Ece’yi çarpmasın diye sadece tek camını açtığımız, tam dört kere trafiğin en civcivli yerlerinde durup çalışmayan bozuk arabamızla, cayır cayır sıcak altında oradan oraya “gezmiştik”.) Bizim (yaşadığımız) evde buluşmak bizim için daha pratik oluyor, sağ olsun, çok iyi etti gelmekle, inşallah fazla sıkılmamıştır. En nefisi de, Pazartesi-Perşembe 15-16 mesaimize iştirak etti ve numarayı düşürdü! Sayesinde vize bölümünden olumsuz cevabımızı 15.30 gibi aldık, yarım saat daha boş yere telefona yapışmamış olduk. (Biz haftalardır arıyoruz, Emre bir kere düşürebildi sadece, ben hiç başaramadım. Bu arada, beynime kazınan “ol (al) layns (lijns) ar momenterili (momenteel) jet” diye okunan cümleyle Hollandaca’ya hızlı bir giriş yaptım, İngilizce’ye çok benziyor, sökerim ben bunu iki günde.

Dün değil önceki gün de Turist gezisi yaptık. Ece’yi vapura (ve minibüse, otobüse, dolmuşa) bindirdik, demirhindi içirdik. Kadıköy, Eminönü, Karaköy, İstiklal Caddesi, Ali Muhiddin Hacı Bekir, Şampiyon, İnci (eve), Starbucks, simitçi güzergahını kucakta 11 kiloyla izledik. Puset taşımak zor olacaktı, Ece de yere bırakır bırakmaz serseri mayın gibi koşturmaya başladığı için Emre’nin belini epeyce zorladık ama çok güzel gezdik.

turist1


turist2


Şimdi Delft’e gidince ne arkadaş var ne tanıdık. Bir de Ece’nin yemek – uyku arası saat kısıtlaması, kış da geliyor, nasıl sosyalleşeceğiz bilmiyorum, eve tıkılıp kalacağım herhalde. Burada da herkes işinde gücünde, tatilinde.

Ne diyeyim, her zaman bekleriz…

[Bır bır bır] | Gönderen: nergis |  Yorumlar (1)

Yorumlar

Aşkolsun   [Ande, 6 Eylül 2007 Perşembe, 14:05]

Hiç sıkılmadım. Bi de, Ankara'ya gelişim 2007'nin en güzel günlerinden biriydi benim için.

Yorum Ekleme

Adınız :
Web Sitenizin Adresi : http://
Başlık :
e-posta Adresiniz :
(e-posta adresiniz gizli tutulacaktır)
Yorumunuz
<Bot Koruması> Lütfen yandaki sayıyının bir fazlasını giriniz
Yorumunuzun görünmesi için blog sitesinin sahibi tarafından onaylanması gerekmektedir.

Eğer bu sunucu üzerinde herhangi bir hesabınız varsa, yorumunuzu girmeden önce giriş yapın; böylelikle hem yorumunuzun görülebilir olması için onaylanmayı beklemezsiniz, hem de isminizi, e-posta adresinizi girmekten kurtulursunuz.. :)

CAPTCHA sistemi: Meezerk.com Copyright (C) 2004 Daniel Foster

Takvim

Aralık2007

Oca

P

S

Ç

P

C

C

P

27

28

29

30

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Bağlantılar

Karalamalar
Epigraf
Baking Fairy
Ece'nin fotoları
Seksen Günde Devri Alem
Her Telden Bir Blog
Sütlü Kahve
Yaşam, Evren ve OBM Hakkında Her Şey

Resim Galerisi

Arama

Arşiv


powered by / kullanılan ana yazılım
GUBEN blogger by emre sururi

hosted by / barındırma
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
RSS Beslemesi
Yorumlar - RSS

Tüm Kategoriler
Bır bır bır
Okur Yazar
İş, Güç!
Ece Böcee
Lay lay lay
Yersen
Pusetle Seyahat
Delft'te
Natur
Bask Elleri
Çocukla Seyahat