Çiçek Güncesi / Nergis

Ana Sayfa || giriş

Converse
17 Nisan 2007 Salı, 16:08

Çok çirkin bence. Eskiden de beğenmezdim. Ayağı büyük ve geniş gösteriyor. Ön kısmı yürürken iyice yayılıyor. Neden bu kadar tutulduğunu da anlamıyorum. Üstü kumaş, altı beyaz lastik. Çocuklar için yapılanları bile sevimli değil. Tamam, seksenlere uygun olabilir ama neden yine moda oldu?

palyaço ayakkabısı

[Bır bır bır] | Gönderen: nergis |  Yorumlar (32)

Yorumlar

converse   [-, 17 Nisan 2007 Salı, 21:09]

Alın size converse anısı:
Geçen gelişlerinde büyük yeğenim küçüklerden birinin doğum günü diye converse almış, "yahu öyle kafadan ayakkabı alınır mı, numarsı aynı olsa bile ayağa olmaz" falan dedim, "bak gör şimdi" dedi, ayakkabı hakikaten Birnur'a olmadı, Birgül denedi, ayağı yarım numara küçük, ona da oldu ama pek rahat değil, en son Berna'ya tam oldu.
Ayrıca aşırı da hoşuna gitti, çıkaramadı ayağından.
Tabanı ergonomik değil, kendisi bir acayip, ama "çok rahat" diye anlamsız bir söylem var, anlamsız. Marka olayı herhal. Ben de hiç sevmem, ama bizim kızlar pek bir seviyor onu anladım.

Bu arada denediniz de bunları yazıyorsunuz sanırım...

yapmayin   [Selma Senozan, 19 Nisan 2007 Perşembe, 10:27]

yapmayinnnn..."cok rahat"lar. marka olayi mi bilemiyorum ama, ben bir 5 senedir bunlari ayagimdan cikarmiyorum. eskitiyorum yine aliyorum. kirmizi, pembe, mor, siyah, kahverengi her rengini seviyorum, giyiyorum, yagmur bile yagsa. cok cirkin görünebilirler ama cidden cok rahatlar. topuklu ayakkabi giyince ne hale geldigimi Emre gördü gecende, yanimda aglayan sizlayan birini istemem diye beni nargile icmeye götürmedi mesela :)

ÖEH!!!!   [Turan, 22 Nisan 2007 Pazar, 21:30]

Ya yeni kuşak bayılıyor bunlara, yeğenlerim falan çok seviyorlar ama sayın abilerim & ablalarım; size ne oluyor yahu!!!

Yani tamam iyidirler güzeldirler belki, zevk meselesi ama "vauv, konversleri çekmişiz gene" geyikleri de olmasın yaaa....

Başlıksız   [Selma Senozan, 23 Nisan 2007 Pazartesi, 22:58]

ya ben bisey anlamadim. simdi biz abla ve abi oluyoruz. konversleri cekmisiz geyigi yapanda mi biziz. ben bütün gün calıştım ondan mı anlamıyorum yoksa, yani o yüzdense kayıtlardan silinsin bu sorum.

Devam   [Bengü, 24 Nisan 2007 Salı, 14:21]

Yok, ben denemedim, beğenmiyorum ki. İpler iki yan kenarı bitiştiremiyor ya, o yüzden geniş görünüyor herhalde. Topukluyla kıyas kabul etmeyeceğini tahmin ediyorum, sonuçta 'lastik ayakkabı', değil mi:) Selma'nin dediği gibi; yağmurda ıslanıyor, kışın soğuk, yazın sıcak. Bahar şenliğinde giyilebilir gerçi..
Bir de boğazlıları var. Aman aman..

Başlıksız   [Turan, 26 Nisan 2007 Perşembe, 07:57]

Aman aman; galiba ben başımın etini yiyen yeğenlerden ve de etrafımdaki piyasa meraklısı özel okul veletlerinden dolayı dolmuşum da öyle bir patlamışım. Yoksa rahat deyip giyenlere bir diyeceğim yok.

O topuklu ayrı bir hikaye ya bu arada; hangi güç giydiriyor onu insanlara hakkaten merak ediyorum. Çekilmez ya! (Sanki denedim de biliyorum... 8P)

lolo   [Emre Sururi, 4 Mayıs 2007 Cuma, 10:53]



8)

geç kalmışım - sururi bey takipte imiş...   [Ekin Meroğlu, 15 Mayıs 2007 Salı, 02:41]

Yıllardır "e artık bir daha geri dönmem, bu son.." deyip bir kaç mevsim sonra yeni bir rengini aldığım canım konverslerime karşı girişilen bu menfur karalama kampanyasını esefle kınıyorum, bu bir;

yukarıdaki fotoğrafı deviantART favorilerim arasında görüp alelacele buraya ekleyen, bunu yaparken de "ekin kendisi eklemek ister miydi acaba" diye bir dakika olsun düşünmeyen Sururi beye ise diyecek laf bulamıyorum, bu da iki :-P

Bu arada konverslerin yeni bir serisini (premiere yazıyor kutunun üstünde) aldım - eskisi kadar dümdüz değil bu seri, yarı-ortopedik olduğunu iddia ettikleri bir taban var içinde.. Tatilde ve şenlikte test ettim, onayladım : çok rahat :-)

olur böyle vakalar sururi bey yakalar!   [Emre Sururi, 15 Mayıs 2007 Salı, 13:12]

Aaaa eki blogu keşfetmiş! 8P 8)

Başlıksız   [Zeynepp, 20 Mayıs 2007 Pazar, 12:50]

superler conversler bende kac senedır convers gıyııyorum hakıkatten superler hem cok rahat hemde cok sekerler sevmeyenler olabılır ama suan moda moda olmasada ben gıyerdım dıyorum superler hem bır kızı tatlı seker kılanlardan bı tanesıde conversler bence

...   [Emre Sururi, 23 Mayıs 2007 Çarşamba, 17:05]

Savunmanın başka sorusu yoktur.

zevkinize hayranım   [Selin, 15 Eylül 2007 Cumartesi, 11:46]

bence bu konversler çok güzel kişilerin fikirlerine saygı duyun bence çok spor duruyor ama spor giyinmek istemeyenler warssa onlara tavsiye etmem bi kaprinin altında çok güzel duruyor siz ne derseniz deyin bu konversler bence çok güzel spor giyinmek isteyenleeRE tavsiye ederimmmmmm:):):):)

converse delisi   [Cemre, 8 Kasım 2007 Perşembe, 15:21]

converse sevmeyenin ağzına bitane çarpmak gerek

Relax...   [Bengü, 8 Kasım 2007 Perşembe, 22:17]

Şimdi altı bildiğin lastik ya bunun, statik elektrik filan, sinir yapıyor demek ki!

Ayrıca lamesi var, doresi var, ruganı var (Gerçekten! Gözümle gördüm!). Ne güzel, hem spor hem abiye :))

yok   [Başak, 22 Aralık 2007 Cumartesi, 00:24]

yo bence converseler süper ben sewiyorum beunlar eskidende varmıs eskiler artık yeni moda oluyo bendede moru,kırmızısı,siyahı vr süperler bence herkeze tavsiye ederim:)

KIRMIZI CONWERSE   [Elif, 9 Ocak 2008 Çarşamba, 17:59]

çççççççççççoooooooookkkkkkkkkkkk güzelleren güzelide kırmızı conwerse.

Başlıksız   [Özge, 17 Mayıs 2008 Cumartesi, 14:16]

ayy o nekadar ayak öle sürü toplanmış sankiş beeeee :d:d:D:D

Başlıksız   [Aylin, 11 Haziran 2008 Çarşamba, 16:15]

BEN DE KONVERS HASTASIYIM YA BEĞENDİĞİMİZİ ALIYOZ 2 GÜN SONRA YENİ KONVERSLER ÇIKIYO KEŞKE NODASI GEÇTİKTEN SONRA YENİ KONVERSLER ÇIKSA DAHA KULANIŞLI OLUR:)

Başlıksız   [Ss, 16 Haziran 2008 Pazartesi, 00:43]

ya ben nereye düsmüsüm :P

Kırmızı Başlık Sız   [Emre Sururi, 16 Haziran 2008 Pazartesi, 00:58]

velkam to the klab. 8P)

CoNWeRSe Aşkı   [Lc-kurßaqa!, 7 Temmuz 2008 Pazartesi, 12:10]

Conwerse giymek bi ask bi tutkudur !! tamamen Yaşam tarziyla alakli... müthiş rahat ve her ortama uygun !! herkoşulda seni anlatan bi conwerse var.. 21 yasındayim ve kückken annem bile giydirirmiş bana bez ayakkabi.. 11 yıldır conwerse giyiniyorum. giyinmedigim modeli kalmadi :D Süper Bir Tutku !!!

emoju kralı   [Emoju Sıla, 3 Kasım 2008 Pazartesi, 09:56]

süper özellikle emocular için ben bbayılıyorum. hemen bir tane daha almam lazım en güzelinden byby...

Fikri(n)mizi soran mı oldu?   [Dee, 9 Kasım 2008 Pazar, 13:14]

Konversi pek severim. Ben lise/unv.deyken modaydı. Sonra konvers fabrikası kapanmıştı. Herkes varlığını unuttuğu sırada, yıllarca elimdeki en son 2 cifti döne döne giymiş hırpalamıştım. Sonra tabanlari düşünce, mecburen konverssiz kalmıştım. Yıllar sonra ne olduysa o fabrika geri mi açıldı noldu hikayesini bilmiyorum, ama konvers geri patladı. En çok sevinenlerden biri oldum. Yukarıdaki yorumlardaki "ay inannmiyoruooom"lar gibi birbirinden farklı çiftlerde almadım ama bir çift bogazlı kirmiziyi hemen hemen her kıyafetimin altında yine parçalarcasına kullanıyordum ta ki bir ev tutma ve ta$inma sırasında dizimi sakatlayana kadar.
Doktora gittigimde dedim ki :
- Bu aralar cok yoku$ ciktim, yürüdüm ve agirlik ta$idim.
Dedi ki :
- Ayakkabıların neydi?
Dedim:
- konvers
dedi :
- onlar cok moda ve cok seviliyor, benim cocuklarım da pek seviyorlar ama ne yazik ki ortopedik degil onnar. duz tabanli olduklari icin ozellikle uzun yuruyu$lerde vb. cok sagliksizlar. Tabanı kalın, esnek ayakkabılar tercih etmelisiniz.
Ondan sonra konverslere "spor" ayakkabi gozuyle bakmaktan vazgecip, bir iki test ettim ve doktorun hakli oldugunu farkettim. E ya$ da o siralarda 30'u 1 gecmi$ oldugu icin vucudun kendini toparlamasi da yava$lami$ti.
O kirmizi cift, kendimi iyi hissetmek istedigim ama cok yurumeyecegim, ayakta durmayacagim gunlerde giydigim ve hala eskitemedigim ayakkabılarım olarak kenarda yerlerini aldılar.
Estetik olarak cok sevdim, hala da seviyorum (hatta içlerinde kısa vadede rahatım da). Ama $unu eklemeden edemeyecegim : Bu ayakkabi ile simbiyotik bir ili$ki a$amasindan gecmi$ biriyim. (merhaba ben bir konverskoligim. merhaba dii)
Begenmeyenlerin de olmasini kabul etmemek, bu futbol takımı tutar yaklaşımla "konversime laf ettirmem" icerikli mesajlar bırakmak, sacmalamak ayakkabidan kaynaklanmiyor/bula$miyor. ;)

Sözün özü : Herkesin zevki kendine karde$im aalalaa... Ne demeye gugılda konvers aratip hatunun blogunun bu entry'sini basip, "nasil sevmezsin(iz), haaayt" diye naralar atiyorsunuz?

bencede super   [Ceylan, 5 Mayıs 2009 Salı, 17:05]

bencede konverselr cok guzel ve rahat ve kıbar ...konversı begenmıyenlerde lastık alıp gıysınler bakalım! konversı gıyen gıyer...

boş   [Yonca, 16 Mayıs 2009 Cumartesi, 13:58]

hiç beğenmedin convers modelleri hiç yok

sprlerr   [Gökçe, 15 Temmuz 2009 Çarşamba, 13:29]

bence spr bir sey bu conversler biz okulda etke giyoruz o yuzden etek aldına spr oluyor birde benim etek mini oldu için spr oluyor sonra dar paçanın altına mükemmel oluyor ve kızları tatlı ve seker + güzel gösteriyor ve çok rahat annem kızsada ben giyorum hatta sınıfta ilk ben giydim arkama 10 kısı daha aldı ve giydi bence mükemmel bir sey ama sevmeyenlerede saygı duyuyorum nede olsa renkler ve zevkler tartısılmaz

Converse giyen ilk Türk   [Turan, 16 Temmuz 2009 Perşembe, 23:11]

http://www.youtube.com/watch?v=sj3GrLEKPKk

Yakışır...   [Bengü, 17 Temmuz 2009 Cuma, 01:24]

:) Turan, gece vakti öldürdün bizi gülmekten...

bayılıyorum konverslere   [Elif Nur Taşhan!!, 27 Ekim 2009 Salı, 19:37]

yaaaaa! bayılıyorumnmm! şu KONVER'lere Olanüstü bişeyler yaa! aşıgım nerdeyse!!-(¯`v´¯)-«konverslerim.herşeyim»»-(¯`v´¯)-»

Başlıksız   [Ande, 15 Mayıs 2010 Cumartesi, 22:07]

Ben supeeer sevyrm converseleri hatta evdede kolleksiyonum war. O kadar seviyorumki her gun, havada karada giyesim geliyor ama isim geregi topuklu ayakkabi giymem gerekiyr. Topuklu converse cikarirlrmi sizce?

Hande'ye tavsiye   [Dee, 16 Mayıs 2010 Pazar, 10:07]

Ben bundan bi 5 sene kadar önce Istanbul yokuşlarında 1 hafta yürümek suretiyle dizimi sakatlamıştım. 1 ay boyunca süren ağrılar vb. dertlerim nedeniyle doktora gittiğimde, "o konversleri ayağından çıkarıp aerobik, koşu vb. sporları için kullanılan kalın tabanlı, seni zıplatan, yaylandıran, ağırlığını kaldıran sahici spor ayakkabı giyeceksin. kışın da cat tarzı botları tercih edeceksin. hele hele topuklu ayakkabı filan evilll!" demişti.
Converse'lerden tamamen vazgeçemesem de dediğini yaptım ve gerçekten çok farketti. Şimdi, hastası olmama rağmen konverslerimi eskitemeyecek kadar az giyerek hayatıma devam ediyorum. Snif snifff...
En son şu ayakkabının mavisini aldım paraya kıyıp. Ayağımda ayakkabı yokmuş gibi sanki. Çok memnunum. Tavsiye edebilirim.
(Bunların hepsi ortopedik kaygılarla yazılmıştır, yoksa görüntü itibarıyla converse benim tüm zamanlar listemde hep 1 numaradır.)

Başlıksız   [Ande, 16 Mayıs 2010 Pazar, 15:29]

Ben yazin sandalet, kisin cat/timberland cinsi bot, ara mevsimlerde de normal spor ayakkabi giyen bir cinsim. Gecen hafta sonunda AB Genclik Seysi'nde ceviri yapiyordum ve kumas pantolon bidi bidi giymistim. Altina uzun sureden sonra ilk kez topuklu ayakkabi gieycektim ama bir gun once dusup bilegimi burkunca siyah spor ayakkabilarim yardimima kostu. Temizledim parlattim ve davul gibi ayagima giydim. Pacalarim uzun oldugu icin bagciklari gorunmedi, normal bir ayakkabi burnu gibi gorundu, hem de rahat ettim. Biraz suna benziyor ama daha yumusak tabanli: http://www.reebok.com/TR/product?modelId=10000178&articleId=3476

Yorum Ekleme

Adınız :
Web Sitenizin Adresi : http://
Başlık :
e-posta Adresiniz :
(e-posta adresiniz gizli tutulacaktır)
Yorumunuz
<Bot Koruması> Lütfen yandaki sayıyının bir fazlasını giriniz
Yorumunuzun görünmesi için blog sitesinin sahibi tarafından onaylanması gerekmektedir.

Eğer bu sunucu üzerinde herhangi bir hesabınız varsa, yorumunuzu girmeden önce giriş yapın; böylelikle hem yorumunuzun görülebilir olması için onaylanmayı beklemezsiniz, hem de isminizi, e-posta adresinizi girmekten kurtulursunuz.. :)

CAPTCHA sistemi: Meezerk.com Copyright (C) 2004 Daniel Foster

Takvim

Aralık2007

Oca

P

S

Ç

P

C

C

P

27

28

29

30

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Bağlantılar

Karalamalar
Epigraf
Baking Fairy
Ece'nin fotoları
Seksen Günde Devri Alem
Her Telden Bir Blog
Sütlü Kahve
Yaşam, Evren ve OBM Hakkında Her Şey

Resim Galerisi

Arama

Arşiv


powered by / kullanılan ana yazılım
GUBEN blogger by emre sururi

hosted by / barındırma
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
RSS Beslemesi
Yorumlar - RSS

Tüm Kategoriler
Bır bır bır
Okur Yazar
İş, Güç!
Ece Böcee
Lay lay lay
Yersen
Pusetle Seyahat
Delft'te
Natur
Bask Elleri
Çocukla Seyahat