An itibarı ile mp3 çalıcımın listesi

AIR – Virgin Suicides
Anthrax – Persistence of Time
Anthrax – Sound Of White Noise
Beethoven – Razumovsky, Archduke, Ghost
Cardigans
Datarock – Datarock
Dido
Dido – No Angel
Disturbed – The Sickness
Doors
Frou Frou – Details
Green Day – Dookie
Hedwig and the Angry Inch OST
Imogen Heap – I Megaphone
Imogen Heap – Speak For Yourself
Joy Division – Permanent
L7 – Beauty Princess – Triple platinum
L7 – Hungry For Stink
Nine Inch Nails – Broken
Nine Inch Nails – The Downward Spiral
Nirvana
Smiths
Suicidal Tendcies
Suicidal Tendencies – The art of rebellion
The Crow Soundtrack
The Police
Therapy – Troublegum
Tindersticks – 2nd Album
Tom Waits – Heart of Saturday Night
Tori Amos
Tori Amos – Tales of a Librarian
Vega – [Tamam] Sustum!
Vega – Hafif Muzik
Vega – Tatlı Sert
Velvet Underground
Wire – Pink Flag

Delerium Featuring Sarah Mclachlan – Silence.mp3


Sadece addan ibaret olanlar, şahsım tarafından yapılmış toplamalardır, okuyucunuzun ayarı ile oynamayınız!

Listeyi neden yayınladığıma gelince: Son günlerde hayranlarımdan o kadar çok bu yönde soru aldım ki (minibüste, otobüste, serviste), sizleri mahrum bırakmak istemedim (yalan, yok öyle bir şey, egoma yenik düştüm 8P)

“An itibarı ile mp3 çalıcımın listesi” için 7 yorum

  1. Benimkine gelince… — Bach’s Adagios
    Jazz Collection – Duke Ellington
    Leonard Cohen – The Best Of
    Les_Claypool-Of Whales And Woe
    MASTODON-Blood Mountain
    Rammstein – The Very Best of-BACARDI
    Rammstein-Reise Reise
    Rammstein-Rosenrot
    STRAPPING YOUNG LAD – The New Black
    The Zutons – Who Killed The Zutons
    The White Stripes-Get Behind Me Satan
    Woven hand – Mosaic
    Tool-10000 Days

    ama ne yalan soyleyeyim, sadece Rammstein ve Tool dinliyorum…ole…bole…sevgiler

  2. yeni nesil, yeni seçim.. — Les Claypool, Strapping Young Lad, Woven Hand… hele de THE ZUTONS? Hiç mi hiç duymamışım ben bunları canım benim. Mastodon, yanılmıyorsam Death yapıyor ama hiç dinlememiş olup, isimleri dolayısıyla sallıyor da olabilirim 8). White Stripes -tıpkı Belle & Sebastian gibi- bana aslında iyi olup da, hınzırlık yaptıklarını sanan çocuklar gibi geldi hep (Türkiye’de Pinhani böyle gelir bana), ısınamadım bir türlü. Tool’dan da yanlış hatırlamıyorsam senin sayende haberdar olmuştum ilkin (baktım şimdi: sene 2002, aenima ile opiate’ı edinmişim. Dinlediğimi hatırlıyorum ama şimdi hiçbir şarkısı aklıma gelmiyor). Bach’a hiç ısınamadım, zevkle dinleyenleri de çok kıskanırım öteden beri, açıkça söyleyeyim. Bana çok fazla tahta geliyor eserlerinden çıkan ses, bir de mükemmeliğin çok peşinde, o beni rahatsız eder hep. Jazz desen, bilen bilir, tahammülüm olamadı hiç (Dave Brubeck ve X-legged Sally istisna). Cohen ayrı ama. Rammstein da candır yeri gelince ağzını burnunu kırmak isterim karşımdakinin eğer dinliyorsam çoğu zaman. 8) Böyle böyle.

    Başka burayı okuyan kardeşler varsa, onları da bekleriz. Sevmem ben öyle http://www.last.fm filan. Harbi harbi yazın işte, tembellik etmeyin!

  3. hede hodo… — Les Claypool, Primus yuzunden elbette, aslinda benim en begendigim projesi Oysterhead – The Grand Pecking Order (edinmek isterseniz bkz.Gurer Bey) tadindan yenmez, “He is an inspitation to us all”. Mastodon’la tanismam da 3-4 yil once soguk birazda sarhos bir Groningen gecesinde oldu. Ilk intiba gibisi yok tabii, desemde yalan soylemis olurum. Ilk konserde dinledigimde ” of bitsede gitsek, otursak” diyordum, 4-5 ay sonra Brian’nin CD koleksiyonunda buldum CD’lerini, beynim o zaman acildi. Son zamanda cikan tek-tuk Gerci bunlari ya Hitnet’e ya daeli yuzu duzgun metal gruplarindan. Konser performanslari da gayet iyi aslinda (kil olan benim). MobyDick sevgileri de beni benden almi$ti zamaninda. Caz, bazi bazi, Duke Ellington, her zaman, it dont mean a thing if you aint got the swing. Bach, cocukluktan kalan bir aliskanlik, ne kadar komik gelse de simdi, annemlerin album koleksiyonunda dinleyecek bir klasik muzik teypleri idi(o zamanlar TSM pek sarmiyordu), beethoven’den cabuk sikilinca 2. secim Bach, 3. bak hatirlamiyorum, cok bi$i yoktu zaten. Zutons fena degil SYL’nin de eski tadi yok niye ise. Gene hulyalara daldi Devin Amca, oysa ki biz kendisini psikopat seviyoruz. Woven hand 16 House Power’dan David Eugene Edwards’in bir bakima solo projesi. 16 House Power tarih olunca Woven hand’a kaldik. Eski ortacag sarkilari caldiginda daha ho$uma gidiyor (birtek konserlerde caliyor ya), bu albumu pek begenmedim,”Consider The Birds” daha iyi idi.

    Gelelim Tool’a, burasi biraz kari$ik, cunku ben Tool dinlemeye senin yuzunden ba$ladim diye hatirliyorum. “Sen niye Tool dinlemiyorsun, begenirsin” diyen, bana Lateralus ve Aenima’yi veren sen degilmiydin (Ankara’ya ta$inmadan, ICQ muhabbeti idi yanilmiyorsam). Kimin fake’i ile konu$uyordum ben o zamanlar…Ki aslinda ben o albumleri yillarca dinlemedim. Sen evlendin, ben Hollanda’ya ta$indim, sonradan hep; kafaya dank! diye, iyi oldu, yazik olurmu$ dinlemesem.Heyecan ile bu yazin festival line-up’larini bekliyorum, neredelerse oraya…

    Rammstein, gizli a$k benim icin galiba, deliler gibi dinleyip asla (heheheheee!) itiraf etmedigim. Aslinda en sevdigim sakilari da “Seeman” degil “Mein Herz Brennt”. Benim icin herzaman -ve garip bir $ekilde- ilham verici oldular. Ole i$te, hakkinda yorum yapmak bile zor geliyor.

  4. lala — Bob Dylan – Modern Times
    Dolapdere Big Gang (Ekinden geldi)
    Ethiopiques miydi? (Neslihandan geldi)
    Zutons çok sevemedim.

  5. Hobarey. — Dark Moor – Tarot diyorum ben de efenim…daha ünlü olmamışlar sanırım ama bomba gibi gelecekler eminim. İspanya’dan da metalci çıkarmış, öğrenmiş olalım.

  6. kotete — * Zebda & Asian Dub Foundation – Music Planet (2Nite serisi muhtemelen)
    * Ska-P – Incontrolables
    * Paris – Sonic Jihad
    * Jane Birkin – Arabesque
    * Thievery Corporation – Rare Tracks
    Biraz chumba karıştırıyorum arada… bir de cibo matto diye bir maymun topluluğu keşfettim, o da fena değil…

    Last.fm yalan zaten, benim vaktiyle dinlediklerimi almış kafasına göre koymuş, aylar yıllar oldu hala aynı.. Daha beteri Sinead O’Connor’un keşfettiğim haftalarda deli gibi üstüste dinlediğim *bir* albümü yüzünden fav. genre olarak “FEMALE VOCALISTS” diye bir şey yakıştırmış bana… yok sonik kuku… böyle genre mı olur be 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir