Çiçek Güncesi / Nergis

Ana Sayfa || giriş

UGG
6 Kasım 2008 Perşembe, 23:38


UGGGeçen sene bir bunlar, bir de Marilyn'in (NX) botları çok modaydı burada. Şimdi baktım, Marilyn'in hiç çizmeli resmini bulamadım ama şu kısa topuklu, renkli (yeşil, mavi, sarı filan yani), ucu sivri-yuvarlak karışımı eski moda burunlardan, kısa ve geniş konçlu (ki pantolonumuzun boyumuzdan 10 santim daha uzun olan paçasını içine sokabilelim) botlardan bahsediyorum. Botları henüz fazla görmedim etrafta ama bu UGGlar ve benzerleri her yerde! Bu resimdekiler klasik modeliymiş. Yani ben şunu çizsem patrona gösteremem yeni model diye! Bir de yürürken o arka tarafı bükülüyor, eciş bücüş oluyor -resimdeki giyilmemiş çiftte bile belli zaten. Zavallı kızcağızlar içe içe basıyorlar. Dikişler de dışarda kalmış... Görünüşe bakınca Eskimolar için yapılmış gibi geliyor bana, ya da Kanada'da kapının önündeki karı küremek için çıkarken ayağa geçirivermek için, ya da Marilyn giysin, yuvarlana yuvarlana işe gitsin diye. Derken, önümden geçen otobüsü boydan boya kaplayan reklamı gördüm ve çok şaşırdım. Benim İgloo ustaları için yapıldığını sandığım çizmeler meğer Avustralya malı değil miymiş! Çöller, koalalar, tropikal yağmur ormanlarıyla dolu bir ülkede, içi iki parmak müflonlu çizmeyi ne yapıyorlar ki? Dışı da süet zaten, ıslanır bir güzel, öyle kara yağmura gelmez. The Big Bang Theory'de Penny askılı bluz ve bir karışlık şortunun altına giyince bir gariplik olduğunu anlamıştım zaten... Meğer bunları Avustralyalı sörfçüler denizden çıkınca giyiyorlarmış! Kışın çıplak ayağa giyince sıcak, yazınsa serin tutuyormuş. Allah'ın Avustralyalı sörfçüsü soğuktan bu terlik kadar anlar işte:

perhiz - lahana turşusu
Şöminenin önüne sermek için post, tüylü yastıklar ya da resimdeki garip şapkalardan almak isterseniz şurada; hepsi son moda ve eminim ki "Ççokk rahaat yanee!"

UGG-ly


[Bır bır bır] | Gönderen: nergis |  Yorumlar (10)

Yorumlar

Sizi sizi!..   [Emre Sururi, 8 Kasım 2008 Cumartesi, 01:23]

Efsanevi, en popüler girişiniz olan Converse'e (dile kolay, tam 22 yorum as of this moment) rakip gelince bakıyorum hemen yan sanayiye dalmışsınız! Cık cık cık, çok ayıp!

"Birde"   [Emre Sururi, 8 Kasım 2008 Cumartesi, 01:28]

Birde manken teyze fena değilmiş, çocuk için üzüldüm, demek ki kulaksızından almak gerek, beyne oksijen girişini(/çıkışını) engelliyor anlaşılan, bu bir;

Kinaye amaçlı bile olsa "birde" yazınca içim cızlıyor, bu da iki (buda iki).

Üç : bkz. Şeytanın SQL Query'leri

Başlıksız   [Ande, 8 Kasım 2008 Cumartesi, 12:41]

Dün konferanstan sonra İstiklal Caddesi'nde salındım. Birinin ayağında ugg gördüm (ince çorabın üzerine giymişti, yanlış hatırlamıyorsam mini eteği vardı), birde :) bir vitrinde gördüm, liseli kızlar içeride fiyatını soruyordu.

O dediğin çizmeler de balıkçı çizmesi gibi olanlar, di mi? Ben onları çok seviyorum, bu sene de pek moda galiba; renk renk, çeşit çeşit. Ama çok ağır! Botlarım (postallarım) çok mu hafif sanki? Neyse, özeniyorum o çizmelere ama geniş paça pantolon giyerim, o paçaları nasıl sokacağım içine? İki hafta önce Pazar günü o çizmelerim olsaydı ayağımda mükemmel olurdu gerçi. Ya, gidip bir çift alacağım galiba ama önce o kadar da ağır olmadığı konusunda kendimi ikna etmem gerek.

Bot   [Bengü, 9 Kasım 2008 Pazar, 00:55]

Benim Marilyn'in botları diye bahsettiklerim bunlardı:



Senin beğendiklerin Crocs olmasın? Onlar son derece hafifler ama... Aması başka bir blog girişi konusu benim için. :)

kıro-ks   [Ande, 9 Kasım 2008 Pazar, 07:39]

Crocs çok anlamsız geliyor bana ve de gayet sevimsiz. Yok, benim dediklerim cidden çizme, hani balıkçılar giyer ya sarı sarı, onun renkli ve desenli olanları çıktı. Plastik çizme.

Bunlardan mı? :)   [Bengü, 10 Kasım 2008 Pazartesi, 01:50]

Başlıksız   [Ande, 10 Kasım 2008 Pazartesi, 07:18]

Hah, evet, bunlar bunlar! :) Ben de istiyom. Bu arada sizin oralara kurtlar mı iniyor? ;)

o şapka...   [Turan, 10 Kasım 2008 Pazartesi, 19:29]

O şapkalara bizim buralarda 'bomber hat' diyorlar, zamanında bombardıman uçaklarının pilotları mı giyermiş ne. (Yüksek irtifada hava soğuduğundan falan mı acaba?) Geçen sene paraya kıymadım, bere üzerine kapşon (kapüşon? kapişon?) ile idare ederim sandım ama ı-ıh. İstediğiniz kadar dalga geçin, bu kışı ben de onlardan biriyle geçireceğimdir.

Bir de o çizmelerden yanından iki tane de tüylü pon pon sarkanları oluyor, ismi lazım değil pek bir 'piyasa' olan eski okullarımdan birinde kızlar arasında pek moda idi. Resmini bulabilsem eklerdim şimdi buraya ama google'da ne diyerek aratacağımı çözemedim, "çizme pon pon" işe yaramadı.

Başlıksız   [Bengü, 14 Kasım 2008 Cuma, 00:20]

Hande, orası Belçika :)
Turan, 'pom pom boots'u dene bir de :)

ugg   [Gökçe, 8 Eylül 2009 Salı, 20:53]

bnce ugglar gerçekten süper ve çooook rahat sıcak havaarda soğuk , soğukta sıcak tutuyolar :D

Yorum Ekleme

Adınız :
Web Sitenizin Adresi : http://
Başlık :
e-posta Adresiniz :
(e-posta adresiniz gizli tutulacaktır)
Yorumunuz
<Bot Koruması> Lütfen yandaki sayıyının bir fazlasını giriniz
Yorumunuzun görünmesi için blog sitesinin sahibi tarafından onaylanması gerekmektedir.

Eğer bu sunucu üzerinde herhangi bir hesabınız varsa, yorumunuzu girmeden önce giriş yapın; böylelikle hem yorumunuzun görülebilir olması için onaylanmayı beklemezsiniz, hem de isminizi, e-posta adresinizi girmekten kurtulursunuz.. :)

CAPTCHA sistemi: Meezerk.com Copyright (C) 2004 Daniel Foster

Takvim

2008

Ara

P

S

Ç

P

C

C

P

29

30

31

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

1

2

Bağlantılar

Karalamalar
Epigraf
Baking Fairy
Ece'nin fotoları
Seksen Günde Devri Alem
Her Telden Bir Blog
Sütlü Kahve
Yaşam, Evren ve OBM Hakkında Her Şey

Resim Galerisi

Arama

Arşiv


powered by / kullanılan ana yazılım
GUBEN blogger by emre sururi

hosted by / barındırma
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
Fişek Enstitüsü Bilişim Hizmetleri
RSS Beslemesi
Yorumlar - RSS

Tüm Kategoriler
Bır bır bır
Okur Yazar
İş, Güç!
Ece Böcee
Lay lay lay
Yersen
Pusetle Seyahat
Delft'te
Natur
Bask Elleri
Çocukla Seyahat