www ya da wicked witch of the west

ta-ta! öncelikle: istanbul’dan dün akşam döndük. bu sefer kimseye haber vermeden gittik (cuma günüydü), cumartesi günü ağabeyimi ‘nişanladık’, pazar günü yıllardan sonra sonunda zeynep ve [[fkk]] ile görüşebildik, ayrıyeten fatmagül’le tanıştık, pazartesi sabahtan da yola çıkıp, dün akşam ankara’ya döndük.

bir sürü şey yazacaktım, hiçbiri aklıma gelmiyor şimdi. mesela başlığın öyle olacağını hatırlıyordum ama niye öyle olduğunu değil. wizard of oz’dan tabii ki de, ne alaka? belki geçen hafta kavuştuğum ayşecik ve cüceler hakkındaydı, kim bilir?..

ayşeciksiz cüceler

“www ya da wicked witch of the west” için 3 yorum

  1. Bir de itiraf ediyorsun… — Alçak adam, bir de utanmadan itiraf ediyorsun… (Bak, sana yorumu onaylamama fırsatı veriyorum. 😉 )

  2. Bir de itiraf ediyorsun… — yaa pufff! bin tane şey yazmıştım aptal blogger kaale almadı, uçtu gitti.. özetle: sizin hiç azarlamaya hakkınız yok efenim, siz 14 eylül 2002’den beri ankara semalarından uzaklarda uçuyorsunuz, sonra belki gizlice gelip gitmeleriniz olmuştur tabii, orasını bilemem, ondan sonra da “…böylelikle zeytinyağı gibi üste çıkmak” deyimimizi açıklamış olduk, haftaya başka bir deyimde buluşmak üzere gibi bir şeylerdi.. pofudu pofudu..

  3. Ankara-Hande bağlantıları — İşte bir de inşallah Mayıs başında geleceğim ya… 🙂 Bunun bir faydası var, biliyor musun? Böyle özel günlerde Ankara’ya geldiğim için, sonradan tarihini hatırlayıp başıma kakman da kolay oluyor, fena mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir