Bir haftabaşı daha..

Kalbime gir, bahar ol,
Yüreğim tazelensin..

Vee bir pazartesi daha. Yine bölümdeyim. Sabah geldiğim minibüsün radyosunda çalıyordu bu şarkı, ki pek severim bu rast makamından şarkıyı. Bir de tabii

O bir gölgedir, varlık sanırsın

diyen ve makamını hatırlayamadığım, ve arayınca da bulamadığım o güzel şarkı. Belki Hande bulabilir/hatırlayabilir.

Haftasonunda babam bizdeydi, tabii burada biz hikaye, dede bey, apaçık torununu görmeye gelmişti, güzel bir haftasonu geçti, kızı parka götürdük birlikte..

Dedeyle Torun Kuğulu Park 9 Aralık 2006

Şimdi de odamdayım. Haftasonu HyperChem’in bir hilesini yakaladım, bugün üstesinden geleyim, ileride referans olur diye detaylı bir şekilde yazarım.

“Bir haftabaşı daha..” için 2 yorum

  1. Sevil neşelen, sevme yanarsın — Sevil neşelen sevme yanarsın/Bir sarı saçı okşar kanarsın/
    O bir gölgedir,varlık sanırsın//Sevil de sevme/Ağlama ağlat/
    Yoksa zehr’olur bu tatlı hayat//Sevda çölünden geçerse yollar/Bütün bir ömür ah ile dolar/İnan ki gençlik gülden tez solar…

    Bir rivayete göre Nihavend’miş…

  2. Kuğulu Park — Kuğulu park resmini görünce, Ankara’da yatılı okuduğum zamanlar geldi aklıma. Ramazandaydık ve güzel bir iftar için okuldan kaçmıştık. Kızılay’dan sonra yürüyerek Kuğulu Park’a ve oradan da yürüyerek Aşti’ye (geceyi geçirmek için). Aşti’de sahur ve ertesi gün okul ve müdürün tavsiyeleri ve fırçalamaları ve… Geceden kaynaklanan yorgunluğu ve uykusuzluğu gidermek için, tüm dersleri uyuyarak değerlendirmiştik. Buradan şuraya gelmek istiyorum, (gece olmasından olabilir, aynı bağlamda yazamayışım) Ece, epey büyümüş. Maşallah. Nazar değmesin! Eski resimlerine göre kıyaslarsam, yüz hatları belirginleşmiş. Nazar değmesin tekrar. Sanırım gözleri de babasına benziyor. Clerks II girdinizdeki yorumunuz için de teşekkür ederim. Oraya yazmaya çalıştım ama olmadı. Onu da buraya ekleyeyim, dedim. Evet, haklısınız, karışık oldu. Haklısınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir