Giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince

Sevgili herkes (herkes sevgili),

Bir kez daha yerleşik yabancıya yol göründü. Allah kısmet ederse, salı günü 12.15 uçağıyla 2 senedir çok şükür mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdüğüm Hollanda’dan ayrılıp, İspanya’ya kanat açacağım (uçak benim). Yarın, 2 senedir kullanmakta olduğum bilgisayarımı ( + şerif yıldızımı & tabancamı) bölüme teslim edeceğimden ve İspanya’da bilgisayar erişimim olana kadar ne kadar zaman geçeceğini bilmediğimden, şimdiden vedalaşmak istedim (ve bakınız, vedalaşıyorum da) — artık bir müddet “tükkanın” kepenkleri kapalı olabilir, arşivle yetinirsiniz olmazsa.

Sevgiler, saygılar ve selamlarımla, yeni maceralarda hasta pronto,
Emre Sururi Taşcı Gonzalez Padrera Sagrada Familiada Bunto Kubuntu El Pardus T-Rex
(ya da diğer adıyla: Don Cico Felipe Cayetano Lopez y Martinez y Gonzales – yıllarca beni Çiko olarak bildiniz, Zagor Tenay’dan şarkılar dinlediniz -Tenay Tütek)

Venedik ve Ben oder Ben Venedik’teyken oder Ben Venedictus oder Ben ober Venedig, Eylül2002

Hamiş: Herkese teşekkür ederim (siz bilirsiniz ne yaptığınızı, niye teşekkür ettiğimi – anladın sen)

“Giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince” için bir yorum

  1. olmaz olamazzz… — Merhabalar, öncelikle yolunuz açık olsun. Umarım herşey istediğiniz gibi olur…

    Ancak gelelim benim sorunuma: olmaz olamazzz dedim çünkü şansın bu kadarına pesss doğrusu. Araya araya bu sayfaya kadar ulaştım ve tam sizden “self healing material” ile ilgili yardım isteyecektim ki birde ne göreyim nete bir süreliğine veda etmişsiniz. Ehhh napalım kör talihime okkalıca bir laf söyledikten sonra çaresiz bir o kadar da konu dışı mesajımı yazmaya karar verdim. Umarım kısa dönemde sayfanıza bakar vede bana acıyarak bir iki bilgi paylaşırsınız…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir