fkk!

Elde değil, ne zaman Glass’lardan bahsetsem [[fkk]] geliyor aklıma! Bir haftadır fkk’ya şöyle oylumlu bir mektup (snail-mail, that is) yazasım var. Fark ettim ki kendisi Wild Sheep Chase’in Rat’inin ta kendisi.

…In general, listeners were divided into two, curiously restive camps: those who held that the Glasses were a bunch of insufferably ‘superior’ little bastards that should have been drowned or gassed at birth, and those who held that they were bona-fide underage wits and savants, of an uncommon, if unenviable, order.

J.D. Salinger, “Zooey”

“fkk!” için 2 yorum

  1. murakami — Merhaba Emre,
    Bana Windup Bird Chronicle’i tavsiye etmistin ya hani, hala onu mu tavsiye ediyorsun yoksa yeni okuduklarini mi? Henuz alamadim kitabi ama su an okudugum bitince onu okumak istiyorum. Bu arada ben bu yazari hic duymadim saniyordum, ama aslinda duymusum, hatta aylar once Kafka on the Shore adli kitabini not almisim bir ara oku diye! Az once not defterimi karistirirken gordum 🙂

  2. murakami — selam yasemin! ‘kafka on the shore’ icin genelde elestiriler murakami’nin normal stilinden farkli diyorlar (gerci benim murakami mentor’um owen aksini belirtiyor). ama benim su ana degin okudugum uc murakami’den sana tavsiyem kesinlikle Wind-up Bird Chronicle. Hayatimin kitaplarindan oldu bile. Pamuk Orhan’in Kara Kitap’iyla kardes.. Oku da, bol bol konusalim. Mektubunuzu hala yazmadik ama bu hafta gonderecegiz insallah..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir