“Clerks II” için 3 yorum

  1. Dogma — Bu ikiliyi Dogma filminden anımsıyorum. Bunların birer rehber olduğu haberini alan kadınla, bu ikili arasında kafede geçen konuşma çok keyif vericiydi.

  2. Jay and Silent Bob — Merhaba Seyfettin Bey;

    Aslına bakarsanız, Jay and Silent Bob, Kevin Smith’in “ViewAskew Evreni” olarak nitelendirdiği evrende (ki, Jersey Girl hariç her filmi bu kategoridedir – bir de doğal olarak An Evening with Kevin Smith belgesellerini pas geçmek lazım gelir) çektiği her filminde görünürler (Silent Bob zaten Kevin Smith’in ta kendisidir). Jay’i oynayan arkadaşın başı fena halde uyuşturucuyla derttedir, hatta sanırım Jay and Silent Bob Strikes Back filmi için gelemeyecekti de, yerine Seth Green düşünülmüştü filan.. böyle bir şeyler. Dogma’daki muhabbet komikti ve iyiydi ama asıl diyalog -bence- Chasing Amy’de (ki, Kevin Smith’in en sevdiğim filmidir Clerks’le beraber) Silent Bob’un yaptığı muhabbettir, filmin adının nereden geldiğini de açıklar..

    Hamiş: Geçen yorumunuza yazacaktım, kısmet bunaymış: Tanıdıklardan yorum almak güzel olsa da gayet doğal geliyor, asıl hoş sürprizler sizin gibi diğer arkadaşlardan yorum gelince oluyor. 😉

  3. Arkadaş — Bu ikilinin oynadığı Dogma filmini seyrettim yalnız. Clerks II bilgisayarın belleğinde altyazısını bekliyor, bekliyorum. Bahsettiğiniz diğer filmler ise arşivimde görünmüyor. Chasing Amy ve Clerks’i indirmek için ekledim listeme. Silent Bob ve Jay diğer filmlerde de aynı karakterleri canlandırıyorlarsa -yorumdan bunu anlıyorum- bu filmleri izlemek çok keyifli olacak.

    Arkadaş olarak görmeniz -diğer arkadaşlardan da olsa- hoşuma gitti. Böylelikle girdilerinize daha sık yorum yazabileceğim;)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir