yeni ev…

Anahtar sözcükler: Kanal yanı, mis gibi bahçe, altta oturan yok (giriş kat) Doğu Kapısı (Oostport)‘nın hemen gerisinde, emlakçısız bulduk (Bengü’nün Hollanda Kültürü’ne Giriş Hocası’ndan), mobilyalı ama hakiki mobilyalı, daha bir sürü ++ (iki şömine ama çalıştıklarından şüpheliyim, birinin içinde televizyon var, onu seyrediyoruz).

Gelelim öbür şeylere: Yorgunluktan kopuyorum, bir de ben hiçbir şey yapmadan böyleyim, Bengü iki gündür temizlik, toparlama yapıyor.

Neyse, yarın sabahın köründen öğleden sonra 3’e kadar kalan eşyayı taşıyacağız (çok eşya yoktu hani ama yine de gene de..)

Ece sevdi, bahçe olayı tavladı onu.

Bu arada 60 mitır skuer, bir oda, bir salon ama buranın standartlarıyla saray yavrusu, güzel mutlu ve ++ız nitekim, çok şükür..


“yeni ev…” için 9 yorum

  1. Eyo eyo eyooooooo! — En harika, siz harika… Lezzzziiizzzzz! Güle oynaya tadını çıkara oturun. 🙂

  2. Çoooook güzel yahu! — Evet, aynen başlıktaki gibi.

    Az önce farkettim ki yeni eve taşınanlara söylenecek özel bir şey bilmiyorum ben. “Allah bir yastıkta kocatsın.” falan gibi bir kalıbımız yok mu böyle durumlar için?

  3. dank u wel — Arkadaslar, guzel temennileriniz ve yorumlariniz icin tesekkur ederim – bilahare uzun uzun yazacagim ama eski evden bir ton esya tasidik, kisa hazirlanan fare gibi nereden bulup bulusturmusak o kadar seyi. Bir de 5 hafta internet yok, 3 hafta telefonu, 2 hafta interneti bekleyecegiz, buralarda isler anlasilan biraz yavas isliyor. Ben tabii okuldan baglanabilecegim ama Bengu adindaki arkadasiniz bir muddet yesil sahalardan uzak duracak, artik ben ona anlatir, aktaririm dis dunyadan haberleri.. 8(

    Ah! Unutuyordum! Tabii ki bekleriz efendim. 8)

  4. Mangala geliriz 🙂 — Bahçeli, kanala bakıyo, süper görünüyo daha ne diyeyim, hayırlı olsun; güle güle oturun.

  5. HOLA! — Gule gule oturun!

    Ohoo 2-3 haftaya yavas diyorsan… Ben Temmuz’da basvurdum internete, en son buraya gelirken telefon hattim yeni calismaya baslamisti (internet icin daha bekleyecekmisim)

  6. Bonjour! — Gule gule oturun! ve Ece ne kadar buyumus!!

    Ben bir turlu “gule gule oturuna” gelemiyorum, hala burada engelli kosudayim..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir