Kısa kısa..

Bir süredir yazmak isteyip de bir türlü yazamadığım olaylara en azından kısaca değinmek-

  • Turan resmen ikinci en sevdiğim öğrencim. Yazıya dökmek gerekiyordu. Sağolsun, kendisi şu yıllar boyunca vefalı bir padawandan beklenebilecek tüm amelleri büyük bir başarıyla gerçekleştirmiştir. Ha, niye birinci değil? Because serkanpolad.
  • Last.fm yamuk yaptı. Ayıptır günahtır, alternatif arıyorum, spotify hesabım yok.
  • Lost coştu. Hande Teyze’nin ziyaretinden sonra, 5. sezon da tamamlanınca oturduk, izlemeye başladık, gelmiş geçmiş en beğendiğim sezon oldu, yani o iki ibişe o kadar laf etmiş biri olarak bütün dediklerimi yuttum, saygı duydum. (Bu arada, bağlantıyı vermek için eski girişe gidince baktım ki, linklediğim resim uçmuş, bir ara bulur, düzeltirim..)
  • Ya daha bir sürü şey yazacaktım böyle oturunca unutuyor insan. Neyse. Kısa kısa. (kısa kısa… kısa kısa… (fade out..)..)

“Kısa kısa..” için 5 yorum

  1. yarın öbürsü gün.. — Evladım, yaşlanıyoruz malum, bir ayağımız çukurda… Bunu ne zamandır yazacaktım, aklımda öyle yer ediyordu, olur da bana bir şeyler olursa, bilinsin istedim… 8P

  2. Pekiiii… — …pekiiiii, diyelim ki Serkan’ın başına bir şey geldi; mesela ne bileyim, talihsiz bir şekilde bir vosvosun altında filan kaldı; o zaman en sevdiğiniz öğrenciniz kim olur?

  3. bu da soru mu şimdi! — yani padawan demişim, 2 demişim.. daha ne demem gerekiyor Turan? (Star Wars fan fiction olarak çok güzel bir duality filmi vardır bu arada, fikir vermek gibi olmasın..)

    (tabii bir de Pink Five serisi vardır ki, ahh ah!)

  4. Başlıksız — Turan bana getirdiğin hediyeden sonra bende bir numaraya oturdun gülüm yetmez mi? 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir