bana cool olmanin videosunu çekebilir misin (Abidin)?

ahanda budur. The Fall yaö The Bıg New Prinz. Öyle karışık duygular içinde olmak.

“bana cool olmanin videosunu çekebilir misin (Abidin)?” için 6 yorum

  1. the fall — bunu hemen izlemiştim daha önceki linkten, müzik dağarcığımı genişletti, teşekkürler, hatta beğendim yahu…
    blogla ilgili, hadi bugun yazdı yarın yazdı keyfi de ayrı güzel, teşekkürler tekrar…

  2. safari — simdi ben bu cevabi safari’den yaziyorum, bir yandan da ustteki videodan dinliyorum big prinz’i ama gariplik oldugu da suphesiz cunku mesajin icerigi param name taginin icine girmis ucmus gitmis. halbuki diger browser kullanicilari tersten okundugunda ‘ilginc’ mesajlar iceren su yorumumu gormekteler, buraya alintilayayim da ¡sen de aydinlanan ey canim arkadasim! (¿hazir espanyol klavye/layout bulmusken tadini cikarayim mi? 8)

  3. unuttum yahu. — “ahanda budur. The Fall yaö The Bıg New Prinz. Öyle karışık duygular içinde olmak.”

    o “ö” unlem aslinda, ¡¡¡ cok belli olmuyor da, diyeyim dedim, duzeltmedim.

  4. Ayse’ye cevap — baslik garip oldu ama neyse. siz soyleyince hatirladim ya, gercekten de, hem de kisa bir sure once baglanti vermistim The Fall’lara, ama iste yine orada burada gezinirken gorup, yine gaza geldim (temel yine bir gun…)

    uzucu olan sudur ki, birkac gun once youtube’de gezinirken, iste eski gruplardan (60lar buyuk ihtimalle) birine denk geldim. Cok bilmem 60lari, bu grup da zaten portakal keferelelerinin ‘one-hit-wonder’ diye tabir ettigi bir gruptu. o zamanlarin hemen her muzik videosunda oldugu gibi, bunda da, arka planda durduklari yeri terk etmeden, civilenmis bir sekilde garip danslar yapan kizlar vardi (3 tane) ama bu kizlarin ellerinde ek olarak silahlar vardi (hatta birininki makineli tufek idi). Vokalist ayni zamanda klavyeciydi ve set bir evin onu seklinde hazirlanmisti (aslinda kizlar bir noktada biraz hareket edip etrafta kosusturuyorlardi). Sarkinin akilda kalici (ki simdi cirpinsam da hatirlayamadigima gore bu nokta tartisilabilir) bir nakarat kismi vardi ve gitaristler filan burayi kacirmayayim diye pur dikkat bekliyorlardi. The Fall o videoda neyse, iste bu grup bu sarkida tam tersiydi, gel gor ki, 3 gundur saatlerimi harcadiysam da bulamadim, cikaramadim bir turlu. Sarkidan hicbir sey hatirlamiyorum, dinlesem tamam diyecegim ama bir turlu denk gelemedim. Troggs degil, Kinks degil, Spencer Davis Band degil, o degil bu degil su degil.

    blogdan keyif alma husunda ise: ovunmek gibi olmasin ama blogdan keyif alindiginda alinan keyif, bu keyfi alanin bunu belirttiginde o blogu yazanin aldigi keyfin yaninda saniyorum biraz (ama biraz olsun, oyle bennnnn 5bin katini yaptim anlami cikmasin / hastayim-o da bir sey mi ben oldum bile olmasin diye) hafif kaliyor, asil ben tesekkurler tekrar. 8)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir