“Ece’nin babası, dizi, falan final…” için 16 yorum

  1. sonunda… — Parks and Recreation izledik sonunda…cooook mutluyuz.
    Togetherness, The Affair, The last man on earth,Mozart in the Jungle,Fargo,Les revenants…

  2. Man Seeking Woman — ‘a bugün inşallah bakacağız kraliçem, tenk yu for the sipırmın bazu! (öbür yorumuna uzun cevap hazırlıyorum, gözlerinizden öperingen!)

    Bu arada sururi bey’e de 2 çift lafım olacak (my 2 cents): Arrested Development’ı ne çabuk unutmuşsunuz, vefasız, vefasız!..

  3. Kraliçem? — Yaw niye kimse Battle Creek demedi, demez, demiyor?

    (Canım kardeşim, sana da uzun bir açık mektup geliyor, eli kulağında ley ley ley)

  4. E bi numarası yok da ondan — en azından ilk bölümde öyleydi. 2. bölüme sırf polisiye sevdiğimden ve yapımcılarından ötürü açılmasını beklediğimden bakacağım.

  5. Mozart in the Jungle — Ness (ve üzerine alınırsa il Professore 😉 ),

    “Mozart in the Jungle”ı bugün öğleden sonra izledim. “Bir oturuşta” değil ama 10×30 dk’yı bitirdim. Pilot bölümünizleyince diğer bölümlerin de daha hard-core klasik müzik olmasını bekliyordum. Demek istediğim, hani bazı kitaplar/filmler olur, ana karakter (klasik) müziktir… İşte öyle sanmıştım. Sonraki bölümlerde bu nedenle hayal kırıklığına uğradım ama sadece bu nedenle. Yoksa eli yüzü düzgün, güzel bir dizi, ikinci sezonunu kesin izlerim. (Şubat’ta ikinci sezonun çekileceği açıklanmış.)

    İşin ilginci, kitabı da okumaya başlamıştım ama benim okuduğum yerlerde kız hâlâ okulda. Yani diziyle henüz alakası yok.

  6. Battle Creek — Kraliçem, pardon çok. Ben sadece tanıtımını izleyip, “aaa Liz Lemon’ın pislik beeper satıcısı eski erkek arkadaşı ne iyi seçim olmuş, aaa, House şeysi…” filan deyip gaza gelmiştim, yoksa seyretmişliğim yok idi, sen öyle diyorsan zaten altın değerinde 1 saatimi de veremem doğrusu. Sağolunuz çok.

  7. going amadeus… — O değil de ‘Ande, “Uncle” yani, lütfen, bir zahmet…

  8. Peaky Blinders — Yaw tatlım bana çiddi dizilerle gelmeyin pls… 22 dakika olsun komedi olsun, öyle.

  9. Uncle — İzledim zaten. İlk sezonun tümü+2. sezondan 2 bölüm. Yer yer çok komik ama istikrarlı bir şekilde ve devam edecek kadar değil bence. (Velede bayıldım bu arada.)

  10. kadın arıyorum kadınn — O değil de Sururi, “Man Seeking Woman” yani, lütfen, bir zahmet…

  11. MSW — Ay, kraliçem, biz onu seyrettik, ben beğendim (Woody tadında filan ve tabii ki eski kız arkadaşın yeni sevgilisi banko Hitler olur!), Bengü “meh”de şimdilik. Hatta Emir’e bile tavsiyeledim, çok sağol (ayrıca o çocuğu biz “Don’t trust the b— at #23″ten biliyormuşuz ve bir de, ya esas oğlan pek tipsiz ama yaw günahtır öyle denmez) 8P

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir